Stockholmsjenna

Baby Brezza

När jag var på Underbara barnmässan köpte jag hem en Baby Brezza. Jag har hört ett flertal gånger att den maskinen skulle va en riktig lifesaver. Jag är ofta ganska skeptisk till prylar, men jag spanade in den ett tag och sen slog jag till. Tänkte att det kan va värt att testa. Om den nu kunde underlätta mitt liv som ensamstående så är det ju suveränt.

 

Nu har jag testat den ett tag och jag säger bara en sak: Hallelujah! Varför (?!) har jag inte köpt en sån maskin tidigare för? Jag sparar in så mycket tid.

Istället för att spendera lång tid varje morgon med att koka två kannor vatten (en för varmvatten och en kanna som ska kylas ner i kylskåpet så jag kan blanda ut med varmvattnet) och börja förbereda både burkar med ersättningspulver och termosar med lagom varmt vatten så är allt lixom färdigt. Det enda jag gör på morgonen är att byta ut vattnet i behållaren på maskinen så det är nytt och fräscht vatten (byter även ut vattnet på kvällen).

 

Sen är det otroligt smidigt att bara behöva trycka på en knapp så blir maten färdigblandad och i perfekt temperatur. En räddning på nätterna när W vill ha mat. Nu slipper jag stå och hälla vatten från termosen till flaskan, hålla i pulvret och skaka i mörkret medan W gråter. Jag ser alltid till att ställa en tom flaska redo i maskinen så jag slipper stå och fixa med det när det väl är matdags.

 

Tänkte att jag delar med mig en video på hur smidigt det är att fixa maten. Man ställer bara in vilken mängd man vill ha (60 ml, 120 ml, 180 ml, 240 ml eller 300 ml) och det behöver man bara göra en gång, vill man ändra mängd så trycker man bara på knappen. Och det enda man egentligen behöver göra är att trycka på startknappen.

 

 

Jag vill även tillägga att detta inlägg verkligen inte är sponsrat eller så. Jag är bara så extremt nöjd och känner att jag vill dela med mig då jag själv varit skeptisk. Baby Brezza kostar ju ändå en del och inget man kanske bara köper spontant. Men jag kan varmt rekommendera den. 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats