Stockholmsjenna

Attackerad utav myggor!

Nu är midsommarhelgen snart över och likaså min ledighet.  Igår på kvällen passade jag på att åka ut till stallet.  Det var riktigt fint väder och runt 23 grader när jag var där. Hur härligt är inte det!  Dock så var inte ridturen lika lyckad. Jag tog en vända runt ridslingan ute i skogen och dessvärre vart vi iprincip attackerade (!) utav mygg!  Hero är ju en aning feg ute i skogen och vågar inte riktigt gå framåt ibland och kan slå på en tvärnit. Han hade ca. 20st mygg på ena sidan utav halsen och jag vet inte hur många han hade på resten utav kroppen men han var jäkligt irriterad. Så jag hoppade av, försökte döda myggen och sedan sprang vi runt slingan. Och det är en ganska så bra bit att springa..

När vi kom tillbaka till stallet så flåsade både jag och hero (heej dålig kondis!) och jag har allt lärt mig att inte glömma myggsprayen nästa gång.  Jag fick mig 6 snygga nya myggbett under turen. Alltid lika härligt med en svensk lantlig sommar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats