Stockholmsjenna

Årspremiär på Skansen

Efter vår parklek-dag förra helgen så besökte vi även Skansen på lördagen. Blev årspremiär där och William verkade väldigt nöjd över det.

 

 

Vi startade med Lill-Skansen som alltid är lika populärt. Var dock så mycket barn där just den dagen, så det kändes ganska rörigt där inne. Efter att vi hade lämnat Lill-Skansen så fick William ett sånt där härligt ”2års trots-utbrott”. Jag frågade om han ville ha mellis och erbjöd honom lite att äta, men det passade tydligen inte herren som la sig ner på marken och skrekgrät helt hysteriskt… Kände ett tag att ”nä, nu går vi hem”. Men tur att det gick förbi några hönor sen så han slutade gråta och hade fokus på dom istället. Haha… 

 

 

Efter hans lilla utbrott så gick vi runt och kollade på älgarna, sälarna, björnen som hade vaknat, vargen, uttern, lokatten osv. Efter det blev det dags för lunch. Gick till Skansen Terassen och som vanligt så var det fullt med barnvagnar där trots att vi gick dit vid 13, då många redan hade ätit.

Men eftersom vädret var så fint och det var varmt ute så passade vi på att sitta utomhus i solen och äta lunch. Helt underbart!

 

 

Efter lunchen kollade vi vidare på djuren och sen gick vi en sväng mot Tivolit. Tyvärr var inte mycket öppet än. Avslutade sedan med ett litet stopp i Skansen butiken. Har blivit som en tradition att W varje gång får välja nån liten pryl därifrån och oftast blir det en liten bil. Denna gång ville han ha en grön krododil bil. Passade fint till hans bilsamling 😉

 

 

När vi var klara med Skansen så tog vi båten över till Slussen. Det tyckte W var väldigt spännande. Sedan promenerade vi från Slussen till Hornstull och vi båda var såå trötta när vi kom hem. Vi tog en liten powernap, trots att klockan var lite för mycket för det. Sedan beställde vi hem lite middag och avslutade dagen med barnprogram och dans till Barnplanetens Youtube-klipp. Väldigt kul tyckte W.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats