Stockholmsjenna

Årets stormästare 2013

Förra fredagen när jag befann mig i Miami hade ridklubben årsmöte och gala. Det delades ut olika priser/utmärkelser under galan och sen vart det tydligen en ordentlig fest efteråt.

 

Även fast jag missade galan, så fanns jag ändå med på ett hörn. Jag & Hero fick utmärkelsen ”Årets Stormästare 2013” för sammanlagt bäst resultat på Ekeby Ridsällskaps klubbmästerskap i hoppning & dressyr. Klubbmästerskapen var två helger i rad i början utav december förra året 🙂

 

Åh, så himla kul att vi fick pris! Speciellt eftersom Hero var den enda ridtravaren i startfältet. Vi lyckades ju komma 3:a i både hoppningen & dressyren, och slog även vårt procentbästa i dressyren och fick 67.3% . Så visst kan våra älskade travare klara sig bra i både hoppning & dressyr! <3

 

Jag är även väldigt glad för priset. För mig personligen är det ett kvitto på att mitt jobb med Hero, och vi som ekipage är duktiga. Jag tränar nästan dagligen med honom och jobbar hårt för att hela tiden utvecklas. Som ni kunde läsa i mitt blogginlägg Nu börjar jag ledsna (som jag skrev dagen innan KM i dressyr, dvs. 1 vecka innan våra båda placeringar i KM) så  är livet med en ridtravare inte alltid en dans på rosor. Jag får inte bara träna och koncentrera mig på oss som ekipage, utan jag får även hantera en del skitsnack och fördomar om min häst. Så detta Stormästarpris ger mig ett litet hopp, en liten bekräftelse på att vi ska fortsätta kämpa ännu mer. 🙂  Och priset fick jag ju pga. våra resultat på tävlingar i två olika grenar.

 

1 2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jasmine

    åhh så roligt 😀 kicka gärna in på min blogg och varför inte anmäla dig till veckans blogg 🙂

  2. Camilla Andersson

    Hej. Läser din blogg ofta och jag undrar lite. För att få en travare att börja galoppera ordentligt inte kasta sig iväg i traven och inte bara dra när hon väl börjar galoppera. Har du några tips på detta?
    Tack på förhand/ Camilla 🙂

stats