Stockholmsjenna

Äntligen fick jag träffa Carro.

Idag kom Carro till stallet. Det var så underbart härligt att träffa henne utanför alla sjukhus lokaler osv. Och såklart, ute där vi hör hemma: i stallet.
Hero skoddes först och han var skit snäll idag! Det var överaskande då han brukar försöka ta livet utav hovslagaren.
Sedan fixade vi hero och jag red lite dressyr med galopparbete i ridhuset. Hero var väldigt pigg idag. Arbetade med att han skulle klara av att arbeta i galoppen på kortsidor och hörn (då han brukar sakta av pga. att de e för jobbigt), sedan på ena långsidan skulle han galoppera i kort samlad galopp och andra långsidan länga galoppen.
På långsidan där han skulle korta galoppen så galopperade han mest på stället och väntade på att jag skulle lätta på tyglarna så han kunde galoppera iväg, lr så gjorde han skänkelvikningar och lite små piruetter lr något liknande. På långsidan då han bara skulle länga galoppen vart de full ös! Så jag fick rida lite trav emellanåt för att lugna ner honom.

Efter att jag hade ridigt så spöregnade det. Så vi tre latmaskar, Jag,Jennie och Carro. Gick in i sadelkammaren, tog läsk och en sockerkaka och åt upp de. Mums!
När de slutat regna gick vi ut med Hero till sommarhagen. Sedan vart de dags att säga hej då och åka hem.
Men fan va vi måste ses snart igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. carro

    jaafan det va as kul att komma ut till ditt stall åh få träffa er 😀 ja klart vi måste ses snart igen!!! bara åh ringa när du kan 😀

stats