Stockholmsjenna

Annandag jul

Godmorgon på er! Hoppas ni har ett fortsatt fint julfirande. Själv är man tillbaka till vardagen. Hade pass i stallet igår och sen tog jag det bara lugnt. Imorse vaknade jag kl. 07.00 och cyklade till stallet för morgonfodring och utsläpp. Fixade och pysslade lite i stallet efteråt ett tag då jag hade två hästar att fixa till idag. Hero var på riktigt myshumör imorse. Otroligt gosig och söt! 🙂

 

Har precis kastat i mig frukost, druckit kaffe och ska alldeles strax börja fixa mig i ordning för ett jobbpass på Rizzo. På tal om Rizzo så har jag inte berättat för er om att jag börjat jobba där. Fick jobbet i början av december och började nästan direkt. Jobbar fortfarande kvar i guldbutiken med, så har jobbat dubbelt under hela månaden. Men snart jobbar jag min sista dag i den butiken och kommer enbart jobba kvar på Rizzo.

 

Det kommer bli en stor förändring för mig ändå, då butiken ligger inne i stan och jag enkelt kan ta cykeln till jobbet. Jag kommer spara in så mycket tid på resväg snart och då ha tid över till annat.

Men nu ska jag göra mig redo för att jobba första dagen av mellandagsrean och min första mellandagsrea i skobutiken!

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats