Stockholmsjenna

Alla hjärtans dag-helg

Tiden går verkligen alldeles för fort när man har kul. Helgen har för mig varit fullspäckad men alldeles underbar. Tror det är bäst att börja där jag slutade sist, dvs. uppdatera er vad som hänt sen mitt sista blogginlägg. Jag har faktiskt varit ledig från stallet hela helgen. Heros underbara medryttare har pysslat med och ridit honom hela helgen. Jag har mestadels bara umgåtts med Sebbe under helgen samt jobbat i butiken både lördag och söndag.

 

Igår var det ju alla hjärtans dag med. Började dagen med sovmorgon, sedan frukost följt av en härlig långpromenad på Djurgården. Vi promenerade även bort till Hero och hälsade på honom i hagen 🙂 Sedan fixade jag mig i ordning för jobb i 3h. Jobbet gick riktigt bra och många kunder var så himla härliga. Det kanske smittade av sig att det var alla hjärtans dag? 😉

 

Efter jobbet gick jag och Sebastian på bio och såg filmen The Big Short. En väldigt bra, men för mig lite komplicerad film. Jag kände för att ställa typ tusenfrågor om allt som jag inte fattade, men höll tyst då jag annars hade stört alla andra på bion. Planen efter bion var att äta ute, men mitt öga sved som bara den efter min hemska förkylning som jag åkt på. Så vi åkte hem istället och åt middag samt drack lite vin. Men bland det första jag såg när jag kom hem var en bukett men fina röda rosor som han varit och köpt medan jag var på jobbet. Alltså åh, mitt hjärta smälter! Så himla gulligt <3

 

IMG_7859

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats