Stockholmsjenna

Alla hjärtans dag

I år blev det en väldigt fin alla hjärtans dag. Jag hade först inga större planer för dagen. Men blev överraskad redan på morgonen när Williams mormor kom över med lite blommor, presenter til William, presenter till mig från William och nybakade scones. Mums!

 

 

Efter en härlig frukost gick William till förskolan och jag jobbade. På eftermiddagen kom det ännu en överraskning med blombud från min fina vän Stephanie. Blev så överraskad och glad. Dessutom hade hon skickat två fina vykort till oss. Ett till William och ett till mig med så fint meddelande på. Så tacksam att jag lärde känna Stephanie när vi pluggade ihop och att hon idag är en av mina bästa vänner.

 

 

Hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats