Stockholmsjenna

Adventures of the seas

Kryssningsfartyget vi åkte med heter Adventures of the Seas och vi åkte via företaget Royal Caribbean. Adventures of the Seas var vårt “hem” under 7 dagar. En enorm båt med så mycket att man inte ens hann testa/se allt. Det var allt ifrån minigolf, basketplan, bio, bibliotek, nattklubbar, barer, casino, shoppinggata, gym, spa mm.

 

Varje dag åt vi 3-rätters middag inne i Vivaldi. Vi hade helt klart de bästa platserna i middagssalen då vi satt precis i mitten framför den stora trappen där det ibland var lite uppvisningar utav personalen. På tal om personalen så var de bland de underbaraste jag träffat på. Vilken service! Jag har aldrig stött på bättre service och våra servitörer (vi hade 3 st som varje dag tog hand om oss) vart nästan som en del utav familjen. Där var det inte bara “vad vill ni ha, här har ni maten osv.” utan vi pratade mycket med dem, de berättade om sina liv, erfarenheter osv. Menyn var även olika varje dag, så man åt aldrig likadana maträtter, likaså för förrätterna & efterrätterna. Två utav kvällarna hade klädkod “formal”, vilket innebar cocktailklänning för kvinnorna och typ smoking för männen, resterande kvällarn var det “Casual” vilket innebar inga flipflop/sandaler, tank tops eller shorts.

 

Utöver aktiviteter som basket, bio, minigolf, gym osv. så hände det varje dag något nytt. Det var shower man kunde gå på, på dagarna var det lekar vid poolen och på nätterna nån slags fest, t.ex poolparty under bar himmel uppe på högsta deck. T.ex så kollade vi en dag på “World’s sexiest man competition” och “Mens International Belly-flop competition” vid poolen under dagen . Den förstnämnda var som det lät, kryssningens snyggaste/sexigaste man och den sistnämda var män som dansade och gjorde magplask i poolen. Den med bäst magplask vann en kryssning. Jag skratta så jag grät när jag kollade på Belly-flop tävlingen! Helt galet roligt var det.

 

Det var helt klart en vecka på en båt med en massa skoj! 🙂

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1819 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats