Stockholmsjenna

3:e placering KM i Dressyr

Jag har nog inte fattat det än. Vilken häst jag har. Våra 67.3% höll oss kvar på tredje placeringen. Det är så himla ofattbart och underbart kul att vi kom 3:a idag i Klubbmästerskapet i Dressyr, och förra helgen kom vi 3:a på Klubbmästerskapet i Hoppning. Det var vår första dressyrtävling på 3 år idag. Senast vi tävlade i dressyr var den 5 December 2010.

 

Hero var helt underbart duktig idag. Vi drog på oss några missar, men det är helt pga. mig. Det var jag som red slarviga vägar. Jag var väldigt besviken på mig själv direkt efter ritten då jag vet att jag hade kunnat göra det bättre.

Hero däremot var helt otroligt, gjorde precis allt jag bad om, på exakt rätt ställe och till och med galoppen gjorde han superfint. Speciellt högergaloppen. Det vart ett missförstånd i ena avsaktningen från galopp till trav, men i andra varvet satte vi den! Men jag är fortfarande riktigt stolt över honom över hur duktig han var.

 

Jag har alltid haft dåligt självförtroende i dressyren och alltid tänkt att “vi kan inte”. Men jag får nog börja sträcka på mig lite mer och skaffa mig en dressyrtränare (vi harvar ju runt utan tränare hela tiden) och jobba oss ännu mer uppåt.

Man tar nog inte hem en vinst i KM i dressyr ett år, och några år senare utan att ha tävlat i dressyr på 3 år tar hem en 3e placering om man är helt värdelös 😉 Dessutom fick vi procentbästa idag då vårt tidigare var 66.0% och idag fick vi 67.3%.

 

Jag ska se om någon fotade något, annars får ni överleva med dessa bilder på oss.

 

Åh, vad jag är stolt över min travare! Min fina fina älskade Hero <3

 

IMG_4810 IMG_4835 IMG_4840 IMG_4846

Vi fick såklart prisrosett, och dessutom så fick vi en rosa hink (yaay, rätt färg) fylld med morötter (dock hade Hero ätit upp typ alla innan bilden togs), en termos och godis till mig. 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats