Stockholmsjenna

30 års firande

 

Hipp hipp hurra. Förra helgen fyllde jag 30 år och det firade så gott det gick med tanke på restriktionerna. Jag vill först börja med att tacka för alla gratulationer jag fick på sociala medier, sms, videohälsningar, blombud mm. Tack tack tack!

 

 

Mitt 30 års firande började på lördagen med att jag åkte in till lägenheten i stan för ett barnfritt dygn. Mina fina vänner hade ordnat med ett födelsedagsfirande till mig på lördagen. Jag hade bara blivit informerad om plats och tid där jag skulle befinna mig. Så jag dök upp dit och sedan tog de mig vidare till en restaurang där vi åt jättegod mat. Det var verkligen länge sen man var ute och åt på restaurang nu sen Corona slog till. Så det var superhärligt att komma ut lite. Efter middag och goda drinkar gick vi sedan vidare, drack bubbel och umgicks fram till klockan 02.00 på natten.

 

 

Efter 5h sömn för mig väcktes jag av att William var utanför lägenheten. Så gulligt att vakna till hans röst som säger “Grattis på födelsedagen mamma”. Mina föräldrar hade varit barnvakt åt honom dagen innan men de skulle iväg till ett PCR-test då de skulle åka utomlands till sin lägenhet, därav varför de lämnade honom hos mig så tidigt.

 

 

Vi åkte sedan vidare hemåt där det bjöds på en brunch, födelsedagstårta och sedan god middag. Vädret var verkligen toppen på min födelsedag med sol och varmt väder så vi var ute nästan hela dagen. Både William och jag somnade och sov gott den kvällen.

Nu är man 30 år och ingen ung vuxen längre, utan nu enbart vuxen. Det är väl nu det går nedför 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats