Stockholmsjenna

1års kalas

 

I lördags fyllde min lilla William 1 år. Tiden går så oerhört fort! Man får verkligen ta och stanna upp ibland för att njuta av stunden.

Jag är så tacksam över att va Williams mamma och att just han är min son. Min lilla solstråle!

 

 

I lördags var det 1 års kalas för honom. Tyvärr var William lite väl blyg av sig i lördags så han tyckte mest att alla vänner och bekanta var lite läskiga. Han hade sovit ganska dåligt så det kan va en kombination med. Men mot slutet slappnade han av mer och vågade sig på att hälsa på sina vänner och spana in sina nya presenter.

 

 

Dekorationerna gick i ljusblått. Bjöd på 4st olika tårtor och olika bakverk.

Det bjöds även på lite kallskuret, pastasallad och frukter. Till dryck fanns det en massa olika alternativ.

 

 

Williams 1års tårta var en så gullig tårta med en elefant på toppen. Inuti var det skogsbärsmousse.

Den var riktigt god och en favorit under kalaset 😀

 

 

Den andra favorittårtan var en saltkaramelltårta från Mr. Cake. Gudomligt god! De två andra tårtorna var en vegansk tårta med choklad och bär samt en frukttårta. Utöver det bjöds det även på sockerfri glass.

 

William smakade både sin blåa 1års tårta och sen smakade han även på karamelltårtan från Mr. Cake. Mums (!) tyckte han om båda.

 

 

 

Det var en hel del barn på kalaset vilket jag tyckte var så härligt att se. De lekte i bollhavet, med Williams leksaker och i tältet. Det var som sagt synd att William blev så blyg, men kul att han vågade sig på mot slutet 🙂

 

 

Bland gästerna var det bland annat Williams faddrar med respektive och barn, Williams bebis-& barnkompisar, mormor, morfar, farmor, farfar, farbror, Williams kusiner och några av mina vänner.

 

När det var dags att öppna presenter så var William med till en början, men sen hjälpte de andra barnen mig med att öppna presenterna.

 

 

William fick även en massa fina presenter och han var så glad över dom. När han vaknade på söndagen lekte han en massa med allt nytt. Även jag blev glad över allt fint han fick. Nu han han en massa fina kläder, snygga skor, en massa bilar, leksakskök, böcker och en massa andra leksaker.

 

 

Jag är tacksam för att William & jag har alla dess fina människor i vårt liv. Det betyder verkligen oerhört mycket för oss!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stephanie

    Åh, det var en så underbar dag! 🌸 Så svårt att förstå att älskade William är så stor ❤️ och alla bilder är magiskt fina 😍

  2. Stephanie

    Åh, det var en så underbar dag! 🌸 Så svårt att älskade William är så stor ❤️ och alla bilder är magiskt fina 😍

stats