Stockholmsjenna

18/5, Seg dag

Idag vaknade jag och emelie i mitt rum när solen lös in i våra ögon. Vi som hade somnat när de redan var ljust ute var sjukt trötta och sega. bådas röster vart helt konstiga och jag kunde knappt öppna mina ögon. satte på en film och halvsov…

 

Åkte sedan till stallet och hämtade in Hero och Hovind. Eftersom att Sess inte kunde rida idag så red jag hovind åt henne. Mysig häst de där 🙂 Tränade mycket dressyr på honom och jag var nöjd efter ritten.
Pysslade med Hero, tvättade hans svans och klippte honom lite idag. han e för söt den där ponken.
Efter en lång dag ( + natt) med mycket skratt så åkte jag hem vid 20.00 och orkade verkligen inte åka och möta Philip inne i stan. kändes för hemskt att behöva göra iordning sig.

 

Men imorgon blir det jag och Veronika igen!
See you at NRJ!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats