Fredag i Stockholm

Det blev en långhelg i Stockholm. Vi åkte ner i torsdags när min pappa fyllde år och stannade tills söndag runt lunch. Det blev en riktigt bra helg.

 

Min fredag spenderades i stan med att träffa vänner. Mötte först upp min barndomsvän och en av mina absolut bästa vänner Jennie för en lunch. Vi har inte träffat varandra sen början på året då vi båda haft fullt upp så vi hade en hel del att prata om. Senast vi sågs så hade jag precis kommit ut med att jag va gravid och det syntes knappt på magen. Nu har jag en stor rund mage och Jennie har hunnit förlova sig!

Efter lunchen så strosade vi runt lite på NK tillsammans innan Jennie skulle iväg och jobba. Jag mötte sedan upp Stephanie och Jessica som också är två av mina bästa tjejkompisar, dessutom lärde jag känna dom genom lärarutbildningen. Vi tog en fika på några timmar inne på Sturekatten som är ett mysigt litet kafé på Riddargatan. Vi hade såklart också en massa att prata om så tiden rinner fort iväg.

 

Efter fikat mötte jag upp Sebastian när han hade slutat jobbet och sedan åkte vi hem till mina föräldrar för lite födelsedagsfirande. Blev middag, tårta och presenter. Jag va sååå mätt efteråt att jag trodde jag skulle spricka. Kändes som att jag bara hade ätit under hela dagen 😉

 


Skriv en kommentar