Jobbat på ridskolan

Idag vart det som sagt jobb mellan 7-16. Vi var rätt snabba på morgonen, men det var bara bra då det var lokal ponny dressyr hos oss.

Och jag måste säga det att fy så skönt det var att jobba när det var dressyrtävling. Hopptävlingen var mycket värre!

 

Och ett stort grattis till våran hemmaryttare Cajsa-Lisa som tog hem 2 placeringar under dagen.

 


Lite småsnyggt från Kingsland


Kontaktannons

Igår la jag ut en kontaktannons. Eller ja, typ. Jag söker nämligen en MAN som kan lyfta ett badkar.

Efter en del förslag på vem som väl var starkast utav dessa män, så började jag fundera lite.. Undra om dem vet att det handlar om hästens badkar i hagen? 😉

 

 


Klar med lite nytta

 

 

Har precis skrivit klart och skickat in min ena uppgift som vi har tills nästa vecka på Strömsholm. Nu är det endast två uppgifter kvar!

Men det får bli en annan gång.

 

Nu ska jag duscha och sedan hoppa ner i sängen för att sova. Vill känna mig lite utvilad inför imorgon.

 

Sovgott! 🙂

 

 


Lugn helg inför en hetsig vecka

 

 

Idag blir det en lugnkväll igen. Riktigt skönt faktiskt att det vart en lugn helg.  Nästa vecka är det ju valborg och sen kommer Nike hem på torsdag så det blir nog garanterat utgång på fredag.

Passar på att träna och vila upp mig denna helg istället 🙂

 

Imorgon blir det jobb på ridskolan. Det är även lokaltävling, ponny, i dressyr. Så för er som ska tävla hos oss på Hbrf, välkomna och lycka till! 🙂

 

 


Heros humör som en PMS tant

Vilken underbar dag det varit med toppen väder! 🙂

 

När jag kom till stallet så fixade jag Hero ren och sedan red jag. Vart på utevolten och det var ett lite varierande ridpass. Ena stunden var han sjukt fin, och sen helt plötsligt så kunde han skutta runt och hålla på, och sen vart han jättefin igen.

 

Men jag var nöjd ändå! När jag skrittade av runt travbanan så var han helt avslappnad och det var så skönt. Vanligtvis så kan han vara väldigt tittig och jobbig när man är på travbanan.

 

 


Tips om lunch i stallet

Måste bara tipsa om en superbra lunch att ha med när man exempelvis är i stallet. Det är Axa’s Great. havregrynsgröt!

Otroligt mättande och jättegott!

 


Ticktack

God morgon!

Har precis vaknat till liv och ska om en timme sitta på bussen till stallet.  Det bästa med idag är att det är grymt bra väder ute!

Igår när jag hade varit ute i solen i några timmar, så när jag kom hem så var jag helt röd om kinderna. Och idag är planen att vara ute ännu längre, så jag hoppas jag får lite schysst färg i ansiktet.

 

Planen idag då är att åka till stallet. Dagen får gå som den går i stallet då jag måste åka kommunalt dit och hem. Och tyvärr så går bussarna bara en gång varannan timme. Så det blir lätt lång väntetid tills nästa buss och då tickar tiden förbi.

 

Men kameran åker med idag. Ska försöka fota lite! 🙂

 


Min älskade rosa OnePiece

Ikväll blir det en lugn kväll. Medans alla blivande studenter ska ut och det bara kommer bli rörigt med en massa bråk på stan så känner jag för att mysa in mig i min OnePiece och ha en fredagsmys kväll.

 

Jag och min OnePiece firar förresten 1 år. 1 år utav kärlek, värme och omsorg! Det ni! 😉

 

 

 


Snabb fix i stallet

Efter jobbet åkte jag på en gång till stallet. Började med att äta  lunch, och sedan satte jag igång med att mocka och fixa fodret.

Sedan var det inte mycket tid över, så det vart att plocka in hästarna. Hero var väldigt nöjd med att få komma in! 🙂 Och de andra stod också och hängde vid grinden.

 

När jag var klar med insläppet så hade jag ca. 10 minuter på mig innan det var dags att röra sig mot bussen. Kollade Heros ben och satte om täcket på honom innan jag sedan började gå. Hann dock endast gå till allén när snälla Monika och Jennie plockade upp mig och körde mig hem. Tusen tack! 🙂