And that’s why..


Hero har hoppat vattengrav!

Idag har Hero gjort det igen! Han slutar aldrig överraska mig.
Egentligen tänkte jag bara ta det lugnt och jogga lite med honom idag. Satte på dressyrsadeln och red ut. När jag hade ridit ett tag och var på gräsbanan så kom min chef ut och frågade om jag kände mig för att hoppa lite. ”Ja, lite lågt bara..” svarade jag osäkert med tanke på att jag satt i dressyrsadeln.

Men istället slutade det med att jag hoppade en liten bana ute på gräsbanan. Blandannat hoppade Hero över vågplanket, strömsholmsgrinden och vattengraven (!!) för första gången. Och han gjorde det så bra! Han tvekade inte ens utan hoppade det som om han inte gjort något annat.

Så idag är jag riktigt stolt över honom, min fina ridtravare!


Douglas Lindelöw på tv imorgon!

För er morgonpigga hästmänniskor.. Missa inte Douglas Lindelöw på Nyhetsmorgon, imorgon fredag den 1 Juli kl. 8.15 !


Måste tipsa om ett superbra täcke!

Jag känner att jag bara måste tipsa om detta nättäcke från Hööks. Jag tvekade först på det, men efter att flera här på gården testat det så var jag bara tvungen att köpa ett till Hero.
Det är verkligen ett supertäcke! Och priset är ingenting, endast 179 kr! Alla hästar på gården har ett sådant täcke och vi alla är supernöjda med våra.
Hero har sitt på sig under natten och sover i det och det ligger likafint på honom på morgonen som när jag satte på det.

Jag tänker gå och köpa på mig fler innan de försvinner.
Så ett tips för dig som letar efter ett snyggt, bra och tunt nättäcke som skyddar mot flugor. Gå och köp denna!


Slutat jobbet för idag

Har slutat jobbet för mer än en timme sedan och varit ute en sväng med hunden. Det är så varmt ute idag! När jag kom in i lägenheten efter att jag slutat jobbet så tog jag en snabb dusch för att svalka ner mig och drog på mig mjukis hotpants och ett linne som jag sitter i just nu. Hunden ligger i sovrummet och vilar eftersom det är så svalt där.

Tänkte strax ta och laga lite middag och lunch till imorgon. Sedan blir det att rida Hero lite.


Följ Falsterbo Horse Show på Eurosport

Eurosport sänder från Falsterbo Horse Show under fyra dagar nästa vecka. Från tv-soffan kan du bland annat se ponnykür, hunting, barbackahoppning, derby och nationshoppningen.
Sammanlagt blir det cirka tio timmar från årets Falsterbo som visas i tv. Eftersändningarna innehåller även reportage och intervjuer med ryttare och arrangörer.

Uppdaterade sändningstider
Onsdag 6 juli 20.00-21.45 Hagahill ponnyfinal, ponnydressyrkür, hunting.

Torsdag 7 juli 20.20-22.00
Derbykval hoppning, omhoppning ponny Grand Prix, fem främsta från kval till Longines Grand Prix.

Fredag 8 juli 20.00-21.45 FEI Nations Cup Top Level League, sammandrag omgång I, 14 ryttare från omgång II.

Lördag 9 juli 20.00-21.45 JMS Falsterbo Derby

Söndag 10 juli 19.15-21.00 Longines Falsterbo Grand Prix, grundomgång + winning round. Barbackahoppning, höjdpunkter från hela veckan.


Umgicks med min fina hund

Igår umgicks jag med min fina hund under kvällen och vi sov riktigt bra inatt! Mina föräldrar tog med sig fläkten hit så vi hade den på under natten, vilket gjorde att rummet vart svalt och skönt.

Har jobbat i stallet nu på f.m och har nu lunch. Efter lunch blir det att vattna ridhuset innan det är dags för insläpp.


Min hund kommer hit

Idag kommer mina föräldrar hit och lämnar min hund här. De åker till Malta och hälsar på syrran så jag ska ta hand om min lilla vovve i en vecka. Stackarn ska plågas med mig och hästarna. Nä då, han kommer att få det bra här!

Skönt med sovsällskap iallafall!


Gammalbild på mig och min hund. Då hade jag min piercing och tog graduation från Engelska skolan.


Dags för lunch!

Sitter just nu inne på lunch. Blir lite kycklingsoppa idag eftersom jag inte är hungrig. Men något borde jag få i mig pga. värmen ute.
Ska även hinna med att städa lägenheten lite snabbt innan lunchen är slut. Fullrulle!


The people who want to stay in your life will always find a way