Står just nu på min mösspåtagning! Snart …

foto0100 (MMS)

Står just nu på min mösspåtagning! Snart vidare till Gabbis studentmottagning.


Jag är så besviken att jag inte har lust just nu…

fotografering vinter 021


God Morgon

Idag är jag rätt så pigg. Förutom att jag fick feber igår, 39.6 graders feber.  Men det stoppade inte mig för att dra ut i Stockholms nattliv. Det var ju trots allt lill-lördag.  Dock så vart det en relativt lugn kväll pga. febern.

Vaknase upp för ett antal timmar sedan för att gå ut med hunden. Febern hade då gått ner till 38.3 grader. Wohoo!  Hoppas jag blir frisk nu för imorgon tar bästa Gabbi STUDENTEN!!! Plus att jag först har min mösspåtagning i skolan, sedan Gabbis mottagning och sedan ut och fira att hon har tagit studenten!

Men jag ska vara med på Pay N’ Jump på lördagen… Hur ska det gå?

Har du något bra tips hur man ska klara ”tävlingsdagen” efter en utekväll/en kväll när man firar?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hero är livrädd för vattenmattor


Club Glamour | The Wave | NRJ | Fredag 28 Maj | Fryshuset

NRJ Presenterar
THE WAVE & CLUB GLAMOUR DOING SUMMER HARDER THAN EVER

Sveriges hetaste deejays på plats Knappen & Hakim (NRJ), Alex Moreno, Dj Cute, Daniel Pereaux (Ministry of Sound), Dj Samvice, Jacob Källner, Dj Preview, Dj Andresi, Dj Musse K & William Baldwin. Live på scen Rebound (Rabih och Eddie från Idol 2009) & PURPLE POP. För Mer Info Besök http://www.clubglamour.se

 

För Mer Info Besök
http://www.clubglamour.se


Jag ber er om ursäkt

Hoppningen igår gick inge bra alls. Först började Exet bete sig jättekonstigt och vart rädd för allt, sedan började Hero bete sig så också. Så när man hoppade ett hinder så kastade han sig iväg och rakt in i staketet.   Det var nästintill farligt så vi fick avbryta där och jag körde lite lydnad med honom istället.  Hoppning får det bli på Torsdag igen.

Idag ser dagen ut så att jag ska till skolan nu på morgonen. Sedan ska jag snabbt kolla efter en studentpresent till lilla Gabbi som tar studenten redan nu på fredag. Efter det blir det hem och ta hand om hunden och fixa här hemma. Och ev. utgång på kvällen.

Och jag måste även be er läsare om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen.  Det är så att min mamma har åkt iväg utomlands och min pappa jobbar hela dagarna. Så jag har skola, häst, hund, hemmafix + middagslagning, och tid för vänner och plugg.  Och på söndag blir det jobb för min del. Men jag lovar att försöka bättra mig!

 


Hoppning idag?

Igår åkte jag till stallet på kvällen. Skrittade runt lite med Hero men han ömmade lite efter hovslagaren. Så det vart inte en speciell lång tid.
Idag får vi hoppas att han inte ömmar länge för då tänkte jag hoppa lite.

På kvällen kom Mikaela hem till mig och då kom pojkarna i oss fram. Vi hade spelkväll med Playstation 2 spelet GTA. Och spela gjorde vi tills vi vart så trötta att vi nästan somnade med spelet på!

Nu har jag årecis fått mail från nya jobbet och det är dags att börja ”plugga” på lite innan söndag. Ska även kolla upp hur mycket jag kan jobba i sommar.  Men känns som om jag bör kolla upp allt som är planerat först.

Förhoppningsvis kommer det komma upp bilder/film ikväll här på bloggen från hoppningen.


Det kliar i fingrarna!

Gud vad jag saknar att rida.  Jag har ju haft så fullt upp på sistonde, Hero hade tappat sin sko och sen vaccinerades han så det har inte blivit någon ridning alls förra veckan.  Och nu kliar det i fingrarna!  Jag MÅSTE rida!

Hero får på sig nya skor idag. Så jag får se om han ömmar. Men jag tänkte iallafall ta och skritta ut en liten sväng på honom iallafall.  Men någon dag i veckan måste jag hoppa lite.  Har inte hoppat sen i februari och gången innan det var i oktober förra året.  Och jag ska vara med på Pay N’ Jump på lördag så känns som om det vore en bra idé att hoppa någon dag innan.

Nej nu ska jag sätta igång att plugga lite, sedan blir det efterlängtade stallet!

Brukar du sakna ridningen & hästarna om du varit borta från det ett tag?


Hero har busat för mycket

Oj vilken kväll och dag jag haft.  Igårkväll kom Gabbi hit och vi drog ut på krogen med några vänner. Var en lyckad och rolig kväll. Vaknade imorse och gick ut med hunden. Min mamma har åkt till Turkiet på semester och min pappa var inte hemma så det var jag & hunden helt ensamma.
Låg sedan i soffan och kollade på TV tills pappa kom hem och vi åkte till stallet.

Jag har ju tyvärr inte kunnat rida på hela veckan eftersom Hero tappat sko och nu vart han vaccinerad.  Hovslagaren kommer imorgon så nu får han nya skor och då har det även gått ett par dagar sen vaccinationen.  Han mådde iallafall väldigt bra idag och hade busat ordentligt med Exet i hagen.  Hål i täcket och ett knäppe hade gått sönder.  Bushästar!


Efter tandläkaren och fika stunden

Nu är jag hemma igen.  Och vet ni vad… JAG HADE INGA HÅL! Aldrig haft hål och aldrig ska det bli hål heller. Fy fan vad jag var lycklig och jag var klar där på typ 10 minuter.

Åkte sedan till stan väldigt mycket tidigare än planerat. Bytte lite kläder som jag köpte förra veckan eftersom jag hade köpt för stora storlekar (tror tydligen att jag är större än vad jag är).
Efter det mötte jag Lotta och vi gick runt lite på Söder tills vi satte oss på Snaps uteservering vid medborgarplatsen och tog en cider medans vi snackade om hästar, travare och fester.

Efter det vart vi både hungriga och kissnödiga så vi gick till fiket där vi skulle träffa Anja (de två andra från vår US kunde inte komma) och började äta lite innan hon kom. Sedan satt vi där i ca. 2 timmar för att prata igenom våra senaste aktiviter och den kommande aktiviteten.   Tror att det kommer att bli gryymt bra!


Tandläkaren idag

Igår spenderade jag kvällen hemma. Var så himla trött efter de senaste dagarna.  Kollade på filmen Disturbia som gick på kanal 5, läskig men bra film!

Nu ska jag fixa iordning mig och sedan måste jag till tandläkaren. Usch!! Jag HATAR verkligen tandläkaren. Jag har aldrig haft hål i tänderna eller liknande så jag är livrädd att jag ska ha det och behöva borra.  Men jag lovar att efter mina senaste vanor så kommer jag ha hål i tänderna…  Längtar inte tills jag sitter i den där obekväma stolen.

Efter tandläkaren så ska jag sedan dra till Södermalm för att möta upp US-gänget för ett US-möte på ett fik där.  Ska bli trevligt!