God Morgon!

Jag har sovit som en stock eftersom jag inte mådde så bra igår.
Idag har jag en hel del som ska göras. Blandannat att betala stallhyran, åka till eko och köpa en burk med hästsalva så att flugorna inte sätter sig på såret och även kolla efter en praktisk flughuva som ligger över såret så att flugorna verkligen inte kan komma åt det.

Usch för att ha en sårig häst på sommaren!


Heros betesutsläpp

Jag var i Turkiet när det skedde. Men Jennie hjälpte till att släppa ut honom och min kusin tog bilder.
Enjoy!

bete 9 bete2 bete3 bete4 bete6 hero7 hero8


sjuk?

Jag skulle egentligen åkt till Viktoria idag och firat hennes 18 års dag, men när jag kom hem imorse från stallet så åt jag lunch, och gick och la mig på en gång. vaknade upp med huvudvärk och illamående. Kändes som om jag skulle spy när som helst. Försökte sedan äta middag, men det gick ju bra… avlsutades med att jag spydde istället.

FY!!!!
Nu sitter jag och glor på film som går på tv och tycker synd om mig själv. Tog alvedon och huvudvärken är bättre, och mår inte illa heller. Men det är säkrast att stanna hemma.


mysig söndagskväll

Igår efter att jag hade kommit hem från stallet och tryckt i mig mat så kom Gabbi hem till mig, det skulle bli: söndags mys!
Vi satt ute på min baksida nästan hela kvällen med tända ljus, drack vin, cider, åt kex med ost, hade musiken på och spelade ett typiskt tjejspel: Fnizz. Som går ut på att man ska göra olika ”uppdrag” eller avslöja hemligheter, skvallra. Uppdragen kan va som att skissa, charader, våga göra olika pinsamma saker osv.
Det vart jävligt mycket skratt denna kväll kan jag säga er!

25789_352171936498_414572_n
5055_95890463659_5505066_n 25789_352171946498_3319465_n 25789_352171951498_1139361_n
steroids xtreme – site map – pages – articles – categories

Hästen skadad…

Snacka om en kaaaoos dag igår!
Jag kom till stallet, tänkte bara ta in hästarna och sedan åka hem med bussen. Men det var ju så jäkla varmt, så tänkte att jag kunde först gå förbi sommarhagen och hämta in Hero så han kunde stå inne och svalna ner sig innan medryttaren skulle komma och rida. Gick och hämtade honom och gick ut från hagen, tog av honom flughuvan och såg då hur svullen han var vid struphuvudet, började peta och kolla, och såg då att det var ett kött sår som ett snitt. Ser ut som om han gjort illa sig på elstängsel eller grenar. Kuuul!

Så Hero fick stå inne igår natt. Som tur var så kan han äta och dricka normalt, då kan det inte vara större problem. Feber har han inte heller. Men snacka om att man har en klumpig häst!

Idag åkte jag till stallet kl 08.00 på morgonen och kollade till honom. Han var väldigt arg på mig för att han inte fick gå ut, Försökte plåstra om såret men det gick ej. Men tvättade igenom det och sedan fick han gå ut på sommarbetet igen.


Mot Stallet!

Nu åker jag mot stallet!


Turkiet resan

Här kommer bilderna från resan med pojkvännen till Marmaris (Turkiet). Jag vet att jag är väldigt seg med dem! Men bättre sent än aldrig.

Varmt!!

Fy vad det är varmt ute på baksidan,  speciellt när man ligger och steker. Synd att man inte hade en sjö utanför tomten som man kunde ta ett dopp i. Om det är lika fint väder imorgon så måste jag åka till en badstrand! Nicksta skulle passa fint.

Snart ska jag gå ut med hunden en sväng. Måste bara dra på mig lite kläder.


celebrate the summer!


Sola sola sola! Kanske sista dagen idag.

Puh säger jag bara. Nu har jag precis ätit frukost och ska dra på mig bikini och lägga mig ute på baksidan och sola. Får lägga på lite bränna på min turkiet bränna. Iår ska jag fan med vara brun under hela sommaren!Senare måste jag åka iväg kommunalt till stallet. Har insläppet. Sedan ska jag träffa Gabbi ikväll. Mys!

Kom även på att bilderna från Turkiet inte kommit upp här på bloggen än. Måste ta och lägga upp dem!

Vad ska du göra idag?